Monipuolista sähköurakointia Loviisassa, Pyhtäällä ja Porvoossa

Tarjoamme ammattitaitoista sähköurakointia yli 15 vuoden kokemuksella. Palvelemme kotitalouksia ja yrityksiä Loviisassa ja lähikunnissa. Olemme tehneet pieniä ja suuria sähköistyksiä sekä uusissa että vanhoissa omakotitaloissa, teollisuushalleissa ja muissa kohteissa. Soita ja kysy tarjous! 

Meiltä saat kaiken tarvittavan kätevästi yhdestä paikasta suunnittelusta saneerauksiin. Teemme kaikki sähkötyöt huolellisesti laadukkaita materiaaleja ja työvälineitä käyttäen. Laadukas ja kestävä työnjälki syntyy sovitussa aikataulussa.

Sähköurakointi Loviisassa

Kattavat palvelut suunnittelusta toteutukseen

Aurinkosähköjärjestelmät kotitalouksiin ja yritysten tarpeisiin

Asennamme aurinkosähköjärjestelmät aurinkoenergian keräämiseen ja hyödyntämiseen. Meiltä saat hyvät ratkaisut niin kotitalouksien kuin yritysten aurinkopaneeleihin. 

Esimerkkejä aurinkopaneelipaketeista

Aurinkopaneelit 8 kpl

Hinta asennettuna alkaen 5295 €

Aurinkopaneelit 14 kpl

Hinta asennettuna alkaen 7195 €

Aurinkopaneelit 18 kpl

Hinta asennettuna alkaen 8695 €

Tuulisähköjen asennukset Loviisan seudulla

Mökkisähkö: tuuli- ja aurinkosähkö

Tarjoamme ekologisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja myös vapaa-ajanasunnon sähköistykseen. Mökkisähköön kuuluvat tuulisähkö ja aurinkosähkö, joiden avulla mökille on mahdollista saada sähkön mukavuudet ilman suurta remonttia. Esimerkiksi jääkaapin ja kodinkoneiden käyttö onnistuu tuulisähkön ja aurinkosähkön avulla.

Olemme Flinkenbergin jälleenmyyjä. Myymme ja asennamme Flinkenbergin tuotteet ammattitaidoilla mökkeilijöiden tarpeisiin.

Sähköautojen latausasemien asennukset

Asennamme sähköautojen latausasemat kotitalouksien ja yritysten tarpeisiin.

Latausasemalla nopeutat ja helpotat sähköauton lataamista. Latausasemiin on saatavilla myös ajastimia, joiden avulla hyödynnät esimerkiksi edullisemman yösähkön.

Asennamme mm. Garon ja kotimaisen ABB:n latausasemia.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Jälleenmyymme ja asennamme mm. seuraavat merkit

Green Energy Finland aurinkosähkö
Rexel sähkötuotteet
Savorak Laiturit